Eladó állataink

Kérlek, OLVASD EL! >> Az eladó állományunk folyamatosan változik, és sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy a weblapot naponta frissítsük, illetve hogy újabb és újabb képeket készítsünk az állatokról és azokat küldjük e-mailen. A weboldalon látható képek jó ízelítőt adnak arról, hogy milyen kinézetű eladó gekkóink vannak. Az itt látható állatok már nincsenek meg, de az nagyon valószínű, hogy hozzájuk teljesen hasonlót, vagy akár sokkat szebbet is találsz nálunk. Általában 50-100 gekkóból tudsz választani, ha eljössz hozzánk. A gekkók ára 6.000 Ft - 25.000 Ft között mozog mérettől, nemtől és színváltozattól függően. Szeretettel várunk személyesen! Egészen kicsi a valószínűsége annak, hogy nem fogsz tudni ennyi szép állatból választani. :) Profi és szép felszerelést ITT tudsz nézni hozzájuk! A kapcsolati űrlapon keresztül vagy telefonon várjuk megkeresésed! << Kérlek, OLVASD EL!

 Leoárd gekkók
a népszerű kedvenc

A leopárd gekkó az egyik, ha nem a legkedveltebb fogságban tartott hüllő. Számos kitűnő tulajdonsága miatt pedig ez a népszerűség folyamatosan növekszik. Például épp megfelelő méretűek: nem olyan picik, hogy alig látszódjanak; de nem is olyan nagyok, hogy túl drága legyen az élelmük vagy túl nagy helyet igényeljenek. Nagyon könnyen tarthatók és eléggé igénytelenek. Viselkedésük teljesen barátságos, még a vadabb, elhagyagolt  jószágok is pár nap alatt rendszeres kézbe vétellel megszelidíthetők. A színük pedig rendkívül változatos, ahogy az itt látható!

 A terrárium
és egyéb felszerelések

Egy igazán szépen berendezett gekkós terrárium a benne élő jószágokkal a lakás dísze lehet. Amikor a terráriumot rendeljük, legyünk nagyon körülteniktőek. Egy gekkó 8-20 évig él. Egy rosszul megválasztott, igénytelen terrárium mindig egy kis kellemetlen érzést fog okozni, amikor ránézünk. Egy picivel drágább, igényes darabra ránézve azonban elégedettek lehetünk. Mind a magunk megelégedése, mint pedig a gekkónk kényelme szempontjából érdemes valóban alaposan saját szemmel körbenézni a piacon. Mi magasabb színvonalú terráriumokkal és felszerelésekkel szolgálunk.

A gekkó tartása,
tudnivalók


Ha egy leót sikeresen szerenél tartani, akkor nem túl sok az az információ, amire szükséged van, hogy ez zökkenőmentes legyen. Létrehoztunk egy tudástárat, amelyben minden fontos tatási pontot érintünk. Foglalkozunk itt a vedléssel, az állatok együtt tartásával, a terráriumi talajokkal, az etetéssel, a vitaminizással, a várható életartammal és még egyéb dolgokkal. Bár ezt a weboldalt mindenképpen érdemes végigolvasnod, ha egy gekkót nálunk vásárolsz, akkor a vásárláskor természetesen teljeskörű felvilágosítással szolgálunk.    
Üzemeltető:
Leopardgekko.hu
Cím: 1070 Budapest, Erzsébet krt. 10-12.

Kapcsolattartó:
Sárai Csaba
Mobil: +36205205780


  leopardgekko.hu © 2020