A leopárdgekkó színváltozatai


A teljesség igénye nékül íme egy felsorolás a fontosabb színváltoztokról.

KIDOLGOZNI NAGY MUNKA, MÉG NEM TUDTUNK ELJUTNI SAJNOS ODÁIG, DE IGYEKSZÜNK!


Tremper Albino
Bell Albino
Rainwater Albino
Eclipse
Murphy Patternless
Blizzard
Giant/Super Giant
Enigma - Neurológiai problémák miatt a tenyésztését betiltották
White and Yellow (W/Y)
Lemon Frost
Mack Snow
Super Snow
Hypo
Super Hypo
Carrot Tail
Tangerine
Jungle
Reverse Stripe
Bold
Bold Stripe
Black Night
Black Hole
Total Eclipse or Galaxy
Universe
Snowglow
Raptor
Ember
Diablo Blanco
Radar

Ha szeretnéd komolyabban beleásni magát a színvariációk témájába, akkor az itt látható szépen összerakott kis gyűjteményben tudsz böngészni.


 Leoárd gekkók
a népszerű kedvenc

A leopárd gekkó az egyik, ha nem a legkedveltebb fogságban tartott hüllő. Számos kitűnő tulajdonsága miatt pedig ez a népszerűség folyamatosan növekszik. Például épp megfelelő méretűek: nem olyan picik, hogy alig látszódjanak; de nem is olyan nagyok, hogy túl drága legyen az élelmük vagy túl nagy helyet igényeljenek. Nagyon könnyen tarthatók és eléggé igénytelenek. Viselkedésük teljesen barátságos, még a vadabb, elhagyagolt  jószágok is pár nap alatt rendszeres kézbe vétellel megszelidíthetők. A színük pedig rendkívül változatos, ahogy az itt látható!

 A terrárium
és egyéb felszerelések

Egy igazán szépen berendezett gekkós terrárium a benne élő jószágokkal a lakás dísze lehet. Amikor a terráriumot rendeljük, legyünk nagyon körülteniktőek. Egy gekkó 8-20 évig él. Egy rosszul megválasztott, igénytelen terrárium mindig egy kis kellemetlen érzést fog okozni, amikor ránézünk. Egy picivel drágább, igényes darabra ránézve azonban elégedettek lehetünk. Mind a magunk megelégedése, mint pedig a gekkónk kényelme szempontjából érdemes valóban alaposan saját szemmel körbenézni a piacon. Mi magasabb színvonalú terráriumokkal és felszerelésekkel szolgálunk.

A gekkó tartása,
tudnivalók


Ha egy leót sikeresen szerenél tartani, akkor nem túl sok az az információ, amire szükséged van, hogy ez zökkenőmentes legyen. Létrehoztunk egy tudástárat, amelyben minden fontos tatási pontot érintünk. Foglalkozunk itt a vedléssel, az állatok együtt tartásával, a terráriumi talajokkal, az etetéssel, a vitaminizással, a várható életartammal és még egyéb dolgokkal. Bár ezt a weboldalt mindenképpen érdemes végigolvasnod, ha egy gekkót nálunk vásárolsz, akkor a vásárláskor természetesen teljeskörű felvilágosítással szolgálunk.     leopardgekko.hu © 2024